Zahvala Ribiške družine Brežice

objava: 20.November 2013

 V uvodu se Vam želimo zahvaliti za Vašo pomoč in donacijo. Pregovor pravi, da tam » ko se srečata rečni tok in skala, rečni tok vedno zmaga, toda ne z močjo, temveč z vztrajnostjo«

Želimo Vas seznaniti z doseženimi rezultati Ribiške družine Brežice, njenih članov in uspehi naših reprezentanc, ki so zastopale Slovenijo v treh različnih državah in treh tekmovanjih.

V mesecu juliju in sicer 26. in 27. je potekalo v Franciji Svetovno prvenstvo v lovu rib s plovcem za mladince 2013. Tekmovanje je potekalo v mestu Rieuxu. Na tekmovanju so nastopile ekipe z celega sveta. V slovenski ekipi, ki je štela pet članov je bil Benjamin Jan Jurman, član Ribiške družine Brežice. Ekipa se je uvrstila na 9. mesto od 18 udeleženih ekip.
Benjamin Jan Jurman je prvi dan dosegel 10. mesto, drugi dan 7. mesto in v skupnem rezultatu se je uvrstil n 35. mesto do 72 udeleženih.

14. in 15. septembra 2013 je potekalo Svetovno prvenstvo v lovu rib s plovcem u Varšavi na Poljskem, kjer je Benjamin Jan Jurman zastopal člansko reprezentanco Slovenije, kjer je bil dosežen rezultat prvega dne 16 mesto v sektorju. Skupno se je članska reprezentanca uvrstila na 11. mesto od udeleženih 24 ekip.
V mesecu avgustu 10. in 11. je v Čapljini v BIH, potekalo Svetovno prvenstvo v lovu rib z plovcem za invalide in je Slovenska reprezentanca zasedla izvrstno 2. mesto. Benjamin Jan Jurman je sodeloval v ekipi kot pomočnik trenerja Petra Dimitrovskega. ( več na povezavi : http://www.zsis.si/index.php/mednarodna-tekmovanja/ribolov/1899-foto-kako-so-slovenci-osvojili-srebro)

Smatramo, da doseženi rezultati govorijo o »vztrajnosti« iz uvoda in izkazujejo uspeh v katerega je vloženo veliko truda, trdega dela, mladostnega časa in tudi sredstev za nabavo različne potrebne opreme.

Za Vaš prispevek se Vam še enkrat najlepše zahvaljujemo in Vas prisrčno pozdravljamo !

Benjamin Jan Jurman

predsednik RD Brežice:
Petar Dimitrovski


Brežice 15. November 2013


Preberite tudi...

»
07   Julij
Tudi letos je potekalo 6. Srečanje pri Kalinu, 1. julija 2020, na meji med Hrvaško in Slovenijo.
Preberi več
»
03   Julij
»
03   Julij
V prostorih KS je 17.junija potekal sestanek o postopkih in pričetku gradnje HE Mokrice.
Preberi več
»
17   Junij
Obveščamo vas, da v OŠ Velika Dolina do četrtka, 18.6. zbirajo stari papir. Vključimo se!
Preberi več
»
14   Junij
Fotografija Ključne besede: razgled, poletje, narava, vreme, barve
Preberi več
»
27   Maj
Preberi več
»
24   April
23. aprila praznuje 102 leti naša najstarejša krajanka Amalija Mohorčič.
Preberi več
»
02   April
Akcija šivanja zaščitnih mask za vsako družino.
Preberi več
»
24   Marec
Da se boste v času izolacije kaj nasmejali, objavljamo na spletu tudi pustne novice.
Preberi več
»
17   Marec
Vabimo vas... Literarni/fotografski/likovni natečaj
Preberi več
Telefon Telefon